Stacks Image 8796
Forside / portfolio

HVA KAN sirBull?

ANIMASJON

Torgeir har holdt på med animasjon siden ungdomstiden. Etter videregående skole tok han en bachelor i animasjon fra Høgskulen i Volda med spesialisering innenfor 2D karakteranimasjon. Siden den tid har han fått god opplæring i 3D-visualisering med teksturering, lyssetting og rendering. Han har gjort oppdrag for blant annet Cartoon Network, Newton på NRK, Ulstein, Tussa og Fora Form.

LOGO og illustrasjon

Tegning er noe Torgeir har holdt på med hele livet. På videregående skole studerte Torgeir tegning, form og farge hvor han samtidig laget blant annet tegneserier og illustrasjoner for flere aviser. Han spisset blyanten ytterligere da han studerte animasjon i tre år på Høgskulen i Volda. Senere har han gjort illutsrasjonsjobber og grafiske jobber for blant andre Apinor, Volda Kommune og Aker Solutions. Med tegneskjermen klar, er sirBull alltid klar for nye illustrasjonseventyr!

WEB DESIGN

De siste årene har Torgeir spesialisert seg på nettsideutvikling. Responsiv layout er et viktig nøkkelord. Dette vil si at nettsiden er tilpasset enhver enhet, om det er en stasjonær data, lesebrett eller en mobiltelefon. Kundens budskap skal stå i fokus, uansett hvor eller hvordan man besøker nettsiden. sirBull sin relativt unike måte å utvikle nettsider på, gjør at prosessen med å endre tekst, design eller layout går svært raskt, hvor målet er en rimelig pris og fornøyde kunder.

Har du et prosjekt til sirBull?

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Har du et prosjekt til sirBull?

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Alle rettigheter reservert © sirBull 2014

Alle rettigheter reservert © sirBull 2014